Rugby Liège

Tournoi de la Cité Ardente - 14 april 2018

RFCL Rugby nodigt u graag uit voor zijn 2de Tournoi de la Cité ardente gereserveerd voor de jeugdscholen die op zaterdag 14 april 2018 van 10.00 tot 17.00 uur in onze Stade de Naimette-Xhovémont – 83, bld Léon Philippet – 4000 Liège - zal plaatsvinden.   
 
Catégorieën: 
U8 (ploegen van 8 spelers) 
U10 (ploegen van 10 spelers) 
U12 (ploegen van 12 spelers) 
 
Om het toernooi beter te organiseren, hebben we ervoor gekozen het aantal ploegen per categorie te beperken. Bedankt om zo snel mogelijk door te gaan met uw inschrijving. 
 
De inschrijving voor het toernooi is vastgesteld op € 5,00 per speler. Dit bedrag is inclusief inschrijving, een worstenbroodje op de middag en een drankje. Beloningen voor spelers na het toernooi zijn ook gepland. 
 
Een aanbetaling van 50 € per ploeg is vereist bij de inschrijving. Dit bedrag wordt afgetrokken van het totale bedrag van uw deelname, afhankelijk van het aantal spelers dat u hebt ingeschreeft. Een aftelling met het exacte aantal spelers per categorie wordt na het toernooi naar u verzonden. In geval van afwezigheid, wordt de aanbetaling niet terugbetaald. 
 
Hier vindt u een korte presentatie van RFCL Rugby en van het “Tournoi de la Cité ardente” http://www.rugbyliege.be/tca/ 
De praktische modaliteiten en de regels van het toernooi worden later doorgegeven.
 
Inschrijvingformulier : inschrijvingTCA2018.pdf 

Provinve de Liège VOO Unisensor Luminus Jupiler Devenir partenaire RFCL Rugby New Edge Concpet Liège Sport SMAC Crocky Adeps